Jak znam życie to zaraz sprzedawcy z salonów skody, dostaną te informację i będą używać w celach marketingowych :wink: Co nie zmienia faktu że po takiej podróży chyba czułbym sie dużo bardziej zmęczony :szeroki_usmiech Niż jadąć swoim stylem :roll: :diabelski_usmiech
Przejechał skodą 2006 km na 45-litrowym baku!
Zwiń
X
-
Gość
-
Ja chcąc zaoszczędzić na paliwie, jadąc z Wiednia bo Budapesztu autostradą zszedłem na 5,9 L/100, przy prędkości +/- 80km/h... Ale to była nudna jazda (1.8 T-benzyna bez gazu)Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
-
qrcze, ale o jakis ulamkach tu dyskutujecie. ostatnio bylem w szoku, mam bardzo ekonomiczny samochod - 22l/100 przy jezdzie po miescie , a Octavka to przewaznie od 500 do 700km na jednym baku. choc pare razy mialem akcje ze spalanie srednie wychodzilo 3,6-3,9litra, predkosci okolo 90km. ale widomo ciagle kusi i jak zwykle potem i tak 7 byloOld Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
kluczem do osiagniecia takiego wyniku jest tylko i wylacznie droga... srednia predkosc ponad 80km /h gdzie w polsce zapierdalasz 120 - 140 i nie mozesz tych 80km/h sredniej osiagnac, a nie mowie jakie wtedy jest spalanie.
Dla mnie auto jest po to zeby jezdzic, a nie sie "spuszczac" o kazde pol litra, jakbym za kazdym razem mial jechac 80km/h zeby jak najmniej spalila, to bym caly dzien chodzil wkurwiony :diabelski_usmiechJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981nie hamować, nie przyśpieszać,
Czasem mnie po prostu choroba bierze
Poza tym uważam, że owszem auto jest do jeżdżenia, ale jeśli można ekonomicznie to czemu nie?Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
Komentarz